Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Poder sostenir amb satisfacció les diferents vessants professionals de la meva tasca en tant Psicòleg, i alhora compartir allò que de la mateixa m'estimula, és el que em convida a fer-me present en aquest Espai.

Llicenciat en Psicologia, n. col. 9341 del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, màster en nens i adolescents i Diplomat en Magisteri, desenvolupo la feina en dues vessant ben diferenciades:

Per un costat, l'atenció individual en CONSULTA clínica per atendre diferents tipus de dificultats i conflictivitats que en determinats moments vitals, es presenten a la persona.
Per l'altre, l'assessorament i l' orientació en Espais Educatius Institucionals.

Trobaràs en la pàgina de Serveis quins són el tipus de manifestacions simptomàtiques a les que m'ofereixo per atendre.

La meva formació en l'àmbit Consulta Clínica s' ha anat enriquint al llarg de més de 20 anys, amb formacions i cursos complementaris a la titulació universitària. Seminaris, Supervisions de casos, així com amb la participació en nombrosos Jornades, Congressos,... de temàtiques específiques al voltant de la realitat psíquica, afectiva,emocional que envolta a la persona, i que m'han permès un creixement professional satisfactori.

Amb constant intercanvi i actualització amb el professionals del sector de la salut, he estat membre de Praxis i d' Invenció Psicoanalítica, Associacions de Professionals de la Psicoanàlisi.

Amb una base psicoanalítica en la comprensió de la realitat humana i les seves problemàtiques, encaro cada realitat personal des dels principis de la confidencialitat, compromís, màxima professionalitat, respecte i accessibilitat del meu Servei.

L'escolta i la paraula en seran les eines fonamentals en el treball en Consulta.

P
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.