Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Espai de Consulta Clínica. Psicologia i Psicoanàlisi.

A qui s'adreça?

Infants, adolescents i adults.
Conflictes familiars i de parella.

Què ofereixo?

Atenció personal i individual.
Avaluació i psicodiagnòstic psicològic
Assessorament i Orientació psicoeducativa puntual.
PSICOTERÀPIA.
PSICOANÀLISI.

Atenció a diferents malestars i simptomatologies:

Infants i adolescents
Pors, fòbies, ansietat, dificultats d'aprenentatge i comportament, problemàtiques emocionals. Controls d'esfínters.
Impulsivitat. Dificultats de concentració i atenció.
Conflictes relacionals en l'àmbit familiar.
Dificultats amb l'autoestima. Identitat i imatge d'un mateix. Timidesa. Estats depressius.

Adults
Angoixa,ansietats, dificultats de personalitat, obsessions, estats depressius, inhibicions, fòbies, conflictes de parella, problemàtiques emocionals, sexuals, hiperactivitat, fenòmens psicosomàtics,...

Des d' una orientació psicoanalítica es possibilita per a qui ve a Consulta, la realització d'un treball amb aquells malestars puntuals o permanents que resulten insuportables, per tal de cercar aquelles respostes que permetin una actuació més saludable.

L'escolta i la paraula seran les eines que ens permetran aprofundir en l'estructura subjectiva i l' Inconscient que habita en tots i cadascú de nosaltres i copsar el valor de les seves manifestacions simptomàtiques i d'aquesta manera, poder actuar en conseqüència.


Assessorament, Orientació i Intervenció en Institucions educatives.

Adreçat a Equips Directius i Associacions de Pares

De forma estable i permanent, o bé amb caràcter puntual, ofereixo diferents tipus d'actuacions professionals en el marc Institucional.

Des de la integració en el Servei de Psicologia del Centre fins a la participació puntual mitjançant Tallers, Xerrades, Cursos de formació , Dinàmiques grupals....

Diferents àmbits, modalitats i intensitats d'intervenció professional que poden ser objecte de treball.

Oferir a mestres, psicopedagogs, famílies, alumnes,... uns espais per poder canalitzar diferents tipus d'inquietuds, problemàtiques, necessitats de recolzament i orientació, que de manera cíclica emergeixen en el seu sí de la vida col.lectiva, esdevé alhora una eina de millora, segell de qualitat i creixement per la pròpia Institució i les persones que la configuren.

E
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.