Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
AMICS,CONEGUTS I SALUDATS
R
La revista ÀMBITS té l'objectiu de publicar articles de reflexió i anàlisi de la pràctica dels professionals dels àmbits educatiu, social i sanitari que intervenen en els contextos educatius formals i no formals. Aquesta publicació electrònica pretén promoure i difondre, amb serietat i rigor, la producció acadèmica i professional en aquest camp.
L
El proper dijous s'estrena La Casa de la Paraula.
Un nou espai cultural a Barcelona, un espai generador de debats, de confluències i de crítica. Un espai d'intervenció en la cultura de la ciutat. Punt de trobada entre la psicoanàlisi i altres discursos que permeten dibuixar un diàleg de la nostra contemporaneïtat.

Felicitats a Salvador Foraster i a tots aquells que ho heu fet possible.


La Casa de la Paraula
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.