Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
P
" He intentat de convèncer-me que deixar algú no és pas el pitjor que li pots fer. Mal que greu, no té per què ser una tragèdia. No hi hauria lloc per a coses noves, si mai no deixàvem res ni ningú. Naturalment, marxar és una traïció_ als altres, al passat i als vells conceptes d'un mateix. Vés a saber si no fóra bo que cada dia n'hi hagués si més no una, de traïció, essencial o necessària. Seria un acte d'optimisme, d'esperança, la seguretat d'una confiança plena en el futur_ l'afirmació que les coses no solament poden ser diferents, sinó millors i tot."

Sándor Marai
"El último encuentro" Ed. Salamandra"
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.