Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
L
"La por no és més que la falta d'amor, un pou que tractem d'omplir_ inútilment_ amb les coses més variades, en una acció directa, sense subtileses, que no s'acaba mai, perquè el pou sempre està igual de buit i fosc. Quan no s'entén la por, no es pot intentar res més que aquesta acció sense matisos, que és la de l'egoisme, perquè no pot tenir en compte res més que emplenar la pròpia buidor, sense saber d'on ve. Llavors, l'amor potser no és lluny, però és difícil. Cal tornar al temps d'abans del pou, saber com i quan va començar a cavar-se....La substitució de la por per la lucidesa, l'anomeno "dignitat". Llavors és quan resulta que l'amor no era lluny ni difícil "

Joan Margarit
Epíleg "Es perd el senyal"
JOAQUIM TRENCHS * psicologia i psicoanàlisi
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.