Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
A
" No hi ha possibilitat de superar l'estadi de dependència. Des de l'inici som éssers necessitats d'acolliment. Som fràgils, en qualsevol moment ens podem desfer, ens podem trencar. No superem mai l'estadi de dependència perquè per viure necessitem els altres.

No podem existir sols.

El jo no és ni sobirà ni autònom. És vulnerable."

...


"En l'hospitalitat sempre hi ha la possible presència inquietant de l'hostilitat. Rebre algú té un risc inevitable i ineludible, perquè quan acollim mai no sabem quines conseqüències tindrà. ¿Què farà l'altre amb nosaltres?""La prosa de la vida" Fragments filosòfics.
Joan Carles Mélich
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.