Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
E
Clínica i educació

Grup d'investigació del malestar individual i social en el camp de l'educació
La mort del professor Abel Martínez, de l'Institut Joan Fuster, ens fa repensar moltes preguntes, volem entendre els perquès d'un fet tan terrible. És freqüent, aquests dies, llegir o sentir les veus de molts experts en educació que proclamen la necessitat d'accentuar les mesures disciplinàries als centres o d'introduir-hi més personal especialitzat.

Ens preguntem també qui escoltava aquest nen de tretze anys... Quin lloc ocupen els subjectes en aquest entramat escolar o social? Com és que les paraules s'han tornat tan banals? No hi ha temps d'escoltar, l'educació s'ha burocratizat i molts dels ideals d'inclusió se n'han anat per terra.

Intentarem emmarcar els alumnes amb trastorns de conducta –els anomenats conductuals als centres- en el context de l'educació avui, des dels centres i des de la institució però també des d'altres llocs, més enllà de les aules. Establirem algunes vies de comprensió, alguns possibles camins que es podrien seguir per sortir del mal pas en el qual ens trobem.

Exposa: Fina Dantí Vilalta, professora.

Dijous, 21 de maig de 2015, 21:00 h

Lloc: Aula IPB, C/Copèrnic, 13, baixos. Barcelona

Tel. 93 417 2552, www.ipb.cat, activitat oberta i gratuïta.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.